Auto’s in kreukels na frontale botsing in Apeldoorn, kinderen ongedeerd

Auto’s in kreukels na frontale botsing in Apeldoorn, kinderen ongedeerd

Geplaatst op 13 januari 2024, om 22:30 uur

APELDOORN – Op zaterdagmiddag rond 17.30 uur vond er een ernstige aanrijding plaats tussen twee auto’s op de kruising van de Laan van Westenenk en de Europaweg in Apeldoorn. In een van de voertuigen bevond zich een gezin met drie kinderen, niemand gewond.

Na het ongeval werden meerdere hulpdiensten ter plaatse geroepen om bijstand te verlenen. Zowel de bestuurders als de inzittenden van beide auto’s zijn gecontroleerd door medisch personeel, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op en moesten worden weggesleept. Het overige verkeer werd omgeleid langs de plaats van het incident. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend, ondanks dat de kruising voorzien is van verkeerslichten.

Foto’s: Persbureau Heitink