Politie doet onderzoek naar brand in parkeergarage en zoekt getuigen

Politie doet onderzoek naar brand in parkeergarage en zoekt getuigen

Geplaatst op 14 januari 2024, om 12:47 uur

ALKMAAR – De politie is bezig met een onderzoek naar een brand die zich zaterdagavond heeft voorgedaan in een parkeergarage aan de Europaboulevard in Alkmaar. Ze zijn op zoek naar getuigen, personen met relevante informatie en camerabeelden.

Rond 21.05 uur ontvingen hulpdiensten een melding van een brand in deze parkeergarage, waarbij een bankstel in brand stond. De brand veroorzaakte aanzienlijke rookontwikkeling. Als gevolg daarvan werd de parkeergarage afgezet en moest een supermarkt die zich boven de garage bevond, worden geëvacueerd. De brandweer slaagde erin de brand te blussen, en er vielen gelukkig geen gewonden.

De politie roept nu getuigen op om zich te melden, evenals mensen met informatie of eventuele camerabeelden die kunnen bijdragen aan het onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen