Auto vliegt uit de bocht en belandt in sloot, drie gewonden

Auto vliegt uit de bocht en belandt in sloot, drie gewonden

Geplaatst op 13 januari 2024, om 21:50 uur

GRIJPSKERK – Op de Waardweg (N388) bij Grijpskerk zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De auto raakte om een nog onbekende reden van de weg, botste tegen een boom en kwam in een sloot tot stilstand.

Als gevolg van de botsing werd het motorblok uit de auto geslingerd en belandde enkele meters verderop in de sloot. Hulpdiensten, waaronder drie ambulances, de brandweer, politie en een traumahelikopter, werden ingeschakeld om bijstand te verlenen. De brandweer heeft twee inzittenden uit de auto gehaald.

De drie gewonde personen zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De politie voert een onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Vanwege het incident was de weg geruime tijd in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Jelke Jongsma