Grote partij medicatie en harddrugs gevonden na anonieme melding

Grote partij medicatie en harddrugs gevonden na anonieme melding

Geplaatst op 12 januari 2024, om 19:26 uur

AMERSFOORT – Naar aanleiding van een binnengekomen tip bij Meld Misdaad Anoniem (M.) is donderdag een grote partij medicatie en harddrugs gevonden in een woning in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Twee verdachten zijn aangehouden.

Volgens de tipgever zou op het adres in de wijk Nieuwland drugs worden vervaardigd. De politie stelde een onderzoek in en besloot op donderdagmiddag binnen te treden in het pand. Tijdens de doorzoeking troffen zij een grote partij harddrugs en medicatie, waarin het verboden is te handelen, aan. Naar schatting gaat het om meer dan 10.000 pillen. Een 36-jarige vrouw uit Amersfoort en een 32-jarige man uit Hilversum zijn aangehouden op verdenking van bezit van verdovende middelen.

Alle spullen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie doet onderzoek naar de zaak.