Gestolen auto’s teruggevonden, vijf verdachten aangehouden

Gestolen auto’s teruggevonden, vijf verdachten aangehouden

Geplaatst op 12 januari 2024, om 14:13 uur

ROOSENDAAL – De politie heeft donderdag twee gestolen auto’s teruggevonden. In totaal zijn vijf verdachten aangehouden. Zij zitten vast op verdenking van heling.

Agenten hadden informatie dat er twee gestolen Belgische auto’s rondreden in de omgeving Roosendaal en Oudenbosch. In de middag zagen agenten één van de ontvreemde auto’s geparkeerd staan op de Voltastraat in Roosendaal. Een 31-jarige man is aangehouden.

Op een parkeerplaats Oost Vaardeke in Oudenbosch troffen agenten ’s avonds de andere auto aan. Hierin zaten vier personen. Zij zijn alle vier aangehouden (twee mannen en twee vrouwen) voor verhoor. In deze auto lagen ook een alarmpistool en drugs. De politie doet verder onderzoek.