Vermiste vrouw (35) in een blauwe plastic zak teruggevonden in bos, echtgenoot (42) verdacht

Vermiste vrouw (35) in een blauwe plastic zak teruggevonden in bos, echtgenoot (42) verdacht

Geplaatst op 11 januari 2024, om 14:27 uur

GESCHER – De vermiste vrouw uit Gescher, die al drie weken vermist was, is gevonden, zo heeft de Duitse politie bekendgemaakt. Haar levenloze lichaam werd ontdekt in een blauwe plastic zak in het bos van haar woonplaats. Kort nadat de 35-jarige vrouw als vermist werd opgegeven, werd haar 42-jarige echtgenoot door de politie gearresteerd. Meteen was er al een ernstig vermoeden dat de vrouw niet meer in leven was.

Na de vondst van het lichaam is het vermoeden bevestigd. Uit autopsie is gebleken dat de 35-jarige vrouw uit Gescher gewurgd is. De 42-jarige verdachte is nu officieel gearresteerd op verdenking van doodslag.

De politie zette grote aantallen agenten in om de vermiste vrouw te vinden. Er werden onder andere speurhonden en een helikopter ingezet. Er werd ook in de richting van de Nederlandse grens gezocht, hoewel er aanvankelijk geen directe aanwijzingen waren die in die richting wezen.