Zwaargewonde na schietpartij, verdachte aangehouden

Zwaargewonde na schietpartij, verdachte aangehouden

Geplaatst op 7 januari 2024, om 08:23 uur

VLAARDINGEN – Omstreeks 1.55 uur werd een schietpartij gemeld op de Geert Grootelaan in Vlaardingen.

Het traumateam is naast ambulance en andere hulpdiensten ook ter plaatse gekomen. De schietpartij heeft plaatsgevonden in een portiekflat, op de tweede verdieping. De politie heeft eerst gekeken of het voor het ambulancepersoneel veilig was om de woning binnen te gaan. Het slachtoffer is met behulp van een brandweerhoogwerker uit de woning gehaald.

Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft aan de Coornhertstraat een verdachte aangehouden. Hierbij is zowel een waarschuwingsschot gelost als zijnde gericht geschoten., De verdachte raakte hierbij niet gewond.

Foto’s: JB Media