Tweede dode na fatale aanrijding op oudjaarsdag

Tweede dode na fatale aanrijding op oudjaarsdag

Geplaatst op 2 januari 2024, om 19:16 uur

OLDEHOVE – De tragische gebeurtenis in Oldehove op de laatste dag van het jaar heeft nu een tweede slachtoffer geëist. Een 18-jarige inwoner van de gemeente Westerkwartier is overleden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis, aldus een gemeentewoordvoerder.

Het ongeval vond plaats rond 17.10 uur op oudejaarsdag. Twee jongens werden geraakt toen ze een weggewaaide partytent achterna liepen op de Boventilsterweg in Oldehove.

Bij het incident kwam een 21-jarige man direct om het leven. Twee anderen, van 18 en 19 jaar, raakten ernstig gewond. De jongste van hen is later in het ziekenhuis overleden. Over de toestand van de 19-jarige man is momenteel niets bekend.

Na het dodelijke ongeval is een 42-jarige man uit dezelfde gemeente aangehouden. Hij was na het ongeluk doorgereden.