Aanrijding met dode en vier gewonden: bestuurster (26) opgepakt

Aanrijding met dode en vier gewonden: bestuurster (26) opgepakt

Geplaatst op 2 januari 2024, om 16:29 uur

TILBURG – Een 26-jarige vrouw uit Tilburg is gearresteerd door de politie na een fataal auto-ongeval op de Bredaseweg in Tilburg. Tijdens dit ongeval, dat op nieuwjaarsdag plaatsvond, verloor een 39-jarige man het leven.

De vrouw, die het voertuig bestuurde, werd opgepakt. Het ongeluk gebeurde rond zeven uur in de ochtend, toen de auto tegen een boom botste. Er waren ook nog twee andere vrouwen (26 en 30 jaar oud) en een 29-jarige man uit Tilburg in de auto. Ze moesten allemaal uit het voertuig worden bevrijd en werden gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een politiewoordvoerder is de vrouwelijke bestuurder in het ziekenhuis gearresteerd. Ze wordt beschuldigd van doodslag en verschillende verkeersdelicten. De politie wacht nog op de resultaten van het bloedonderzoek.