Jongeman overleden bij vuurwerkongeluk

Jongeman overleden bij vuurwerkongeluk

Geplaatst op 1 januari 2024, om 00:22 uur

HAARLEM – Een negentienjarige man is op zondag vlak voor middernacht om het leven gekomen bij een vuurwerkincident aan het Henk van Turnhoutpad in Haarlem.

De politie meldt dat het gaat om een “noodlottig ongeval met vuurwerk”. Het onderzoek naar hoe dit incident heeft plaatsgevonden is nog gaande. Om privacyredenen heeft de politie geen verdere informatie vrijgegeven over de identiteit van het slachtoffer.

Dit is het tweede dodelijke vuurwerkincident rond de jaarwisseling. Eerder kwam op zaterdag een man om het leven in het Limburgse Neeritter toen een stuk vuurwerk tijdens het afsteken ontplofte, en een tweede persoon raakte daarbij gewond.

Foto’s: Inter Visual Studio