27-jarige man gewond na steekincident

27-jarige man gewond na steekincident

Geplaatst op 31 december 2023, om 11:37 uur

ROTTERDAM – In de nacht van zaterdag 30 december op zondag 31 december is een 27-jarige man gewond geraakt bij een steekincident aan de Dorpsweg in Rotterdam. Dat gebeurde rond 02:00 uur ’s nachts. De politie doet onderzoek en zoekt de dader(s).

Het 27-jarige slachtoffer is een man uit het Noord-Brabantse Rijen. Het slachtoffer werd door een aantal mannen bedreigd, wat uitmondde in een worsteling. Daarbij werd de man gestoken. Hij was bij bewustzijn en aanspreekbaar, maar is voor zijn verwonding naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel lijkt gelukkig enigszins mee te vallen.

De politie heeft nog een zoekslag in de omgeving gemaakt, maar helaas leidde dat niet tot een aanhouding.