34-jarige verdacht van betrokkenheid bij dood Poolse man

34-jarige verdacht van betrokkenheid bij dood Poolse man

Geplaatst op 28 december 2023, om 11:04 uur

ARNHEM – Op maandag heeft de politie in Arnhem een 34-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 39-jarige Poolse man.

De politie vond het slachtoffer op donderdagochtend rond 08.45 uur naast een fietspad aan de Frekeweg. Na de ontdekking van het overleden slachtoffer werd onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingezet. Na een uitgebreid onderzoek kwam de nu aangehouden verdachte naar voren en deze is op maandag gearresteerd.

De aangehouden man is 34 jaar oud, heeft geen vaste woon- of verblijfplaats, en heeft de Letse nationaliteit. Hij bevindt zich in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Op donderdag zal hij worden voorgeleid aan een rechter-commissaris.