Auto slingert over A50 en eindigt in de sloot

Auto slingert over A50 en eindigt in de sloot

Geplaatst op 27 december 2023, om 14:45 uur

EINDHOVEN – Een auto is vanmiddag bij de verbindingsweg van de A50 naar de John F Kennedylaan eerst in botsing gekomen met een andere auto, en raakte daarna van de weg en kwam in een sloot terecht.

Vlak voor het ongeval waren bij de politie al bezorgde telefoontjes binnen gekomen over het rijgedrag van de bestuurder. Maar nog voordat de politie de bestuurder aan de kant kon zetten ging het dus al mis.

De bestuurder van de auto moest door de brandweer bevrijd worden, ook legde de brandweer loopplanken over de sloot om bij de auto te kunnen komen.

Omdat de politie twijfels heeft aan de rijvaardigheid van de bestuurder wordt er een melding bij het CBR gemaakt. De personen in de andere auto raakte niet gewond, maar waren werden na een tijdje niet lekker. Vermoedelijk van de schrik. Zij zijn door ambulance personeel kort nagekeken.