Vrouw (24) gewond bij ongeval tegen boom

Vrouw (24) gewond bij ongeval tegen boom

Geplaatst op 26 december 2023, om 08:28 uur

PUTTEN – Bij een eenzijdige aanrijding is een automobiliste gewond geraakt nadat ze met haar auto tegen een boom is gebotst op de Garderenseweg (N797) in Putten.

Het ongeval vond In de nacht van maandag op dinsdag rond 03.20 uur plaats in een flauwe bocht. De automobiliste reed hierbij vanuit Putten in de richting van Garderen. Een buurtbewoner, die wakker was en de klap had gehoord, zag wat rook rondom het voertuig en heeft de hulpdiensten gebeld. Bij aankomst van brandweer Garderen en de ambulance lag het slachtoffer naast haar auto. Ze had veel pijn en klaagde erover dat ze geen gevoel meer in een been had. Na controle in de ambulance is de vrouw naar het ziekenhuis vervoerd.

Een berger heeft het voertuig afgevoerd. De Garderenseweg was enige tijd ter hoogte van het ongeval volledig afgesloten.

Foto’s: Tim van Donkersgoed/Persbureau Heitink