Man treft bij thuisbrengen schoonmoeder vreemde man in haar woning aan

Man treft bij thuisbrengen schoonmoeder vreemde man in haar woning aan

Geplaatst op 26 december 2023, om 09:54 uur

BREDA – Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op maandag eerste kerstdag omstreeks 23.25 uur door de politie aangehouden wegens huisvredebreuk.

De man was een ouderenwoning aan de Leuvenaarstraat in Breda binnengedrongen en werd betrapt door de bewoonster en haar schoonzoon. Hij had enkel wat etenswaren geconsumeerd zonder iets te stelen. De politie kreeg op maandagavond een melding dat een man een woning was binnengedrongen in een ouderencomplex aan de Leuvenaarstraat. Toen de politie arriveerde, troffen zij buiten het complex een man op de grond aan, samen met twee andere personen: een beveiligingsmedewerker en de schoonzoon van de bewoonster bij wie de man was binnengeslopen. De schoonzoon verklaarde dat hij zijn schoonmoeder had thuisgebracht en samen ontdekten ze de onbekende man in de woonkamer. De indringer verliet de woning en probeerde te vluchten, maar werd door de aanwezigen vastgehouden totdat de politie arriveerde, nadat er op de alarmknop was gedrukt.

De betreffende persoon staat bekend bij de politie als een zwerver die al eerder is aangehouden. De wijze waarop hij de woning is binnengekomen, is nog niet duidelijk.