Negen gewonden, waaronder baby, bij frontale aanrijding

Negen gewonden, waaronder baby, bij frontale aanrijding

Geplaatst op 26 december 2023, om 22:13 uur

ROERMOND – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de N280 zijn dinsdagavond negen personen gewond geraakt.

Hulpdiensten werden rond 19:50 uur gealarmeerd voor het incident met meerdere gewonden. Politie, ambulance en brandweer kwamen ter plaatse omdat ook enkele kinderen en een baby gewond waren geraakt. Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de betrokken voertuigen reed op de verkeerde weghelft, wat resulteerde in een frontale botsing met een tegemoetkomende auto. Ter plaatse wordt de rijbaan gescheiden door een midden geleider. Hoe de veroorzaker van het ongeval op de verkeerde weghelft terecht is gekomen, is onbekend.

De N280-tunnel is in beide richtingen afgesloten voor verkeer om de hulpdiensten veilig te laten werken.