Man verdacht van mishandeling echtgenote met glas op hoofd geslagen

Man verdacht van mishandeling echtgenote met glas op hoofd geslagen

Geplaatst op 26 december 2023, om 11:22 uur

WAALWIJK – Op maandag heeft de politie een 56-jarige man in een woning aan de Grotestraat in Waalwijk gearresteerd wegens zware mishandeling.

Tijdens een ruzie in de slaapkamer zou hij zijn 55-jarige vrouw met een glas op haar hoofd hebben geslagen, resulterend in een hoofdwond bij het slachtoffer. Zij heeft aangegeven aangifte te willen doen en werd met een ambulance naar een ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch vervoerd voor behandeling. De politie ontving een melding dat een vrouw in een woning aan de Grotestraat een hoofdwond had opgelopen. Vanwege taalproblemen werd over de telefoon niet duidelijk wat er precies was gebeurd. Ter plaatse kon dankzij een persoon die Engels sprak worden vastgesteld dat het slachtoffer door haar man was mishandeld, waarbij hij haar met een glas tegen het hoofd had geslagen.

In de slaapkamer werden een plas bloed en een gebroken glas aangetroffen, wat resulteerde in zijn arrestatie als verdachte.