Explosie in de vroege ochtend beschadigt woning

Explosie in de vroege ochtend beschadigt woning

Geplaatst op 26 december 2023, om 11:40 uur

GEMERT – Op dinsdagochtend, rond 05.30 uur, heeft zich aan de Lodderdijk in Gemert een incident voorgedaan waarbij een harde knal werd gehoord. Deze knal resulteerde in de complete vernieling van een raam van een woning, veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Ter plaats gekomen agenten hebben forensische rechercheurs ingeschakeld om sporenonderzoek te verrichten.

De politie roept getuigen op om zich te melden indien zij iets hebben gezien of informatie hebben over de verantwoordelijke(n) voor dit incident. Tips kunnen worden doorgegeven via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

De bewoners van de getroffen woning werden opgeschrikt door de explosie, maar zijn gelukkig ongedeerd gebleven. De exacte omvang van de schade wordt is niet bekend.

Foto: via X – POL_OostBrabant