Hondje komt met schrik vrij nadat automobiliste lantaarnpaal ramt

Hondje komt met schrik vrij nadat automobiliste lantaarnpaal ramt

Geplaatst op 26 december 2023, om 20:47 uur

HELVOIRT – Een automobiliste is op dinsdagavond tegen een lichtmast gebotst op de N65 bij Helvoirt, waardoor haar auto total loss is geraakt. Het incident deed zich voor iets na 17.00 uur, en de exacte oorzaak van het ongeval is onbekend. De auto raakte van de weg en botste tegen de lantaarnpaal.

Een ambulance kwam ter plaatse om de automobiliste uit voorzorg te controleren, maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Het hondje dat zich ook in de auto bevond, kwam ongedeerd uit het incident.

De auto zal worden afgevoerd door een bergingsbedrijf, terwijl de lichtmast moet worden vervangen. Totdat dit is voltooid, blijft een rijbaan afgesloten voor het verkeer, wat resulteert in een donker gedeelte van de weg.

Foto’s: Bart Meesters