Overleden man aangetroffen, politie zoekt getuigen

Overleden man aangetroffen, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 24 december 2023, om 20:29 uur

LEIDSCHENDAM – Agenten troffen op donderdagochtend in een park aan de Frekeweg een overleden man aan. Na uitgebreid onderzoek gaat de politie uit van een misdrijf. Omdat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen is er een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgestart.

De politie kreeg op donderdagochtend rond 08.45 uur een melding dat er een overleden man in het park naast een fietspad lag. Direct werd een groot onderzoek gestart waarbij rechercheurs en forensische specialisten werden ingezet. Door een politiehelikopter werden beelden gemaakt.

Team Grootschalige Opsporing
Naar aanleiding van het aantreffen van de overleden man is er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Het team probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer is een 39- jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats met de Poolse nationaliteit.

Getuigenoproep
Van de locatie waar het slachtoffer werd aangetroffen is bekend dat daar veel gewandeld en gefietst wordt. Ook worden rond deze locatie honden uitgelaten. De politie is dringend op zoek naar getuigen die mogelijk iets is opgevallen tussen woensdagmiddag 20 december en donderdagochtend 21 december 08.45 uur in het park of de omgeving daarvan.