Voordeuren vernield door explosie, huilende bewoners op straat

Voordeuren vernield door explosie, huilende bewoners op straat

Geplaatst op 23 december 2023, om 13:10 uur

HAARLEM – Een harde klap, glasgerinkel, twee voordeuren kapot, huilende omwonenden. Consternatie is de Jan Haringstraat vannacht omstreeks 02.05 uur. Een onverlaat had vermoedelijk stuk explosief vuurwerk geplaatst voor de voordeur van een bewoner.

Nadat het explosief was ontstoken rende hij weg in de richting van Heussenstraat. Er is aangifte gedaan. De politie is er veel aan gelegen dit misdrijf op te lossen. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

De politie stelt een buurtonderzoek in. Maar als u in de omgeving woont of uw auto staat er met een opnemende dashcam, dan komt de politie graag in het bezit van beelden van een eventuele verdachte.