Man op de grond gegooid en van horloge beroofd

Man op de grond gegooid en van horloge beroofd

Geplaatst op 23 december 2023, om 12:47 uur

HAARLEM – Even voor 05.00 uur vanochtend is een 22-jarige man beroofd van zijn horloge in de Generaal Joubertstraat. Hij was even daarvoor uit de bus gestapt waarna hij werd achtervolgd door twee mannen.

Zij wierpen hem na een strubbeling op de grond en namen zijn horloge van de arm. Nadat een omwonende reageerde op het tumult zijn de verdachten weggerend in de richting van de Schoterweg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, hem is slachtofferhulp aangeboden. De politie stelt onder andere een buurtonderzoek in.

De verdachten voldeden aan het volgende signalement: Leeftijd 18-25 jaar, ongeveer 1.80 meter, licht getinte huidskleur, zwarte jassen. Een van hen had een spijkerbroek met scheuren aan. Volgens de aangever spraken de mannen in een Arabische taal met elkaar.