Slachtoffer gereanimeerd na schietpartij

Slachtoffer gereanimeerd na schietpartij

Geplaatst op 23 december 2023, om 19:00 uur

GELEEN – In Geleen, nabij de Markt, vond zaterdagmiddag een schietincident plaats op een parkeerplaats, waarbij iemand gewond raakte. De politie moest het slachtoffer reanimeren, waarna deze naar het ziekenhuis is overgebracht. De vermoedelijke dader is gevlucht.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur, op een moment dat er veel winkelend publiek in de omgeving was. Sommigen waren getuige van de reanimatiepogingen.

De politie zoekt naar de dader, die vermoedelijk in een donkergekleurde auto is weggereden, en roept getuigen op om zich te melden. Details over de identiteit van het slachtoffer en de motieven voor het schietincident zijn nog onduidelijk.

foto: Orange Media