Automobilist rijdt boom uit de grond en vlucht

Automobilist rijdt boom uit de grond en vlucht

Geplaatst op 23 december 2023, om 04:30 uur

GAANDEREN – In het centrum van het Gelderse Gaanderen heeft een automobilist in de nacht van vrijdag op zaterdag een boom volledig uit de grond gereden. Na het ongeluk is de bestuurder gevlucht.

Rond 1.45 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten. Een buurtbewoner zag het allemaal gebeuren en belde direct 112. Een automobilist komende vanuit Doetinchem raakte met hoge snelheid van de weg, reed een boom uit de grond en kwam op de weg tot stilstand.

De politie is een onderzoek gestart om de bestuurder de achterhalen. De auto raakte total loss en is geborgen door een bergingsbedrijf. De boom die op het voetpad lag is in stukken gezaagd door de brandweer.

Foto’s: Roland Heitink