Automobilist bekneld na eenzijdig ongeval

Automobilist bekneld na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 23 december 2023, om 07:58 uur

VALKENSWAARD – Op de Valkenswaardseweg heeft vrijdagavond rond 21.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een man reed van Valkenswaard richting Eindhoven toen hij aan de ander kant van de weg een lantaarnpaal raakte met de zijkant van zijn voertuig.

Door het ongeval kwam de auto op zijn kant terecht. Hulpdiensten kwamen in grote getale ter plekke om het slachtoffer te helpen. Inmiddels werd deze bijgestaan door omstanders. De brandweer zaagde de voorruit eruit en maakte zich klaar om het dak te gaan verwijderen toen de man via de opening van de voorruit uitstapte en onder begeleiding op de brancard geholpen werd om vervolgens in de ambulance behandeld te worden.

Gezien de impact van het ongeval is de man naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht voor nader onderzoek. De weg is gedurende het incident afgesloten geweest voor verkeer uit beide richtingen. De lantaarnpaal is geheel afgescheurd.

Foto’s: Rico Vogels