Twee tieners aangehouden na mishandeling station

Twee tieners aangehouden na mishandeling station

Geplaatst op 22 december 2023, om 11:57 uur

CASTRICUM – In de nacht van zaterdag op zondag werden twee jongemannen mishandeld op station Castricum. Afgelopen week heeft de politie een 17- en een 18-jarige jongeman aangehouden.

Zondagochtend werd rond 02.20 uur op het perron van station Castricum een 18- en 19-jarige jongeman mishandeld door een groep jongeren. De slachtoffers werden meerdere keren tegen hun hoofd geschopt en geslagen. De groep jongeren wist na de mishandeling weg te komen. De twee slachtoffers werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van hun verwondingen.

Afgelopen week heeft de politie een 17-jarige jongeman uit Alkmaar en een 18-jarige jongeman uit Heerhugowaard aangehouden. Hun rol bij de mishandeling wordt verder onderzocht. De politie zoekt meer personen die betrokken waren bij de mishandeling. Dat meer aanhoudingen volgen wordt daarmee niet uitgesloten.