Man belandt in water en overlijdt ter plaatse

Man belandt in water en overlijdt ter plaatse

Geplaatst op 22 december 2023, om 15:51 uur

WADDINXVEEN – Een man is vrijdag overleden nadat hij in de Gouwe in Waddinxveen is beland. De omstandigheden die hebben geleid tot zijn aanwezigheid in het water langs de Henegouwerweg zijn nog onbekend. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten heeft de man het niet overleefd, zo meldt de politie.

Rond 11.30 uur werd de man aangetroffen in het water bij de hefbrug. De brandweer, een traumateam en ambulancepersoneel werden opgeroepen om levensreddende hulp te verlenen, maar dit mocht niet meer baten. De politie bevestigt dat ondanks de inspanningen van de hulpdiensten de man is overleden.

De identiteit van het slachtoffer is op dit moment nog niet bekend.