Vrachtwagen botst op auto A2: drie zwaargewonden waaronder kind

Vrachtwagen botst op auto A2: drie zwaargewonden waaronder kind

Geplaatst op 21 december 2023, om 07:12 uur

ZALTBOMMEL – In de nacht van woensdag op donderdag vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de A2 bij Zaltbommel. Dit gebeurde iets na 01:00 uur, op de snelweg van Den Bosch naar Utrecht, nabij het industrieterrein van Zaltbommel. Een personenauto en een vrachtwagen waren betrokken bij een aanrijding, waarbij de vrachtwagen achter op de personenauto reed, waarna de personenauto in de berm tot stilstand kwam.

Drie personen, waaronder twee volwassenen en een kind, raakten zwaargewond en werden in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Meerdere ambulances en een mobiel medisch team waren ter plaatse.

Na het ongeval werden twee rijstroken van de A2 richting Utrecht afgesloten, met een maximumsnelheid van 50 km/u op de open linker rijstrook. Veel weggebruikers negeerden deze snelheidsbeperking.

Foto’s: Bart Meesters