Meerdere mensen neergestoken bij grote vechtpartij

Meerdere mensen neergestoken bij grote vechtpartij

Geplaatst op 21 december 2023, om 06:48 uur

EINDHOVEN – In de late uren van woensdagavond escaleerde een conflict in Eindhoven tot een grootschalige vechtpartij, waarbij meerdere personen gewond raakten. De exacte aantallen en de ernst van de verwondingen zijn op dit moment nog onduidelijk, zo meldt de politie. De slachtoffers, die steekwonden opliepen, werden aangetroffen op de Berliozlaan in het zuidwestelijke deel van de stad en zijn voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Een aantal van de gewonden is later door de politie gearresteerd, verdacht van betrokkenheid bij openbare geweldpleging of mishandeling.

Volgens berichtgeving van het Eindhovens Dagblad vond de steekpartij plaats na een confrontatie waarbij ongeveer 15 mensen betrokken waren. De aanleiding voor deze confrontatie blijft onbekend. Na het incident trof de politie diverse voorwerpen aan op straat en in nabijgelegen struiken, waaronder een hakbijl, gebroken stokken, mobiele telefoons, een hamer en meerdere messen. Ook werd er een auto met een Duits kenteken aangetroffen die ernstig beschadigd was.

foto’s: Emergency Response Photographer