Politie houdt man aan na achtervolging door weilanden

Politie houdt man aan na achtervolging door weilanden

Geplaatst op 19 december 2023, om 21:51 uur

BARNEVELD – Op dinsdagavond omstreeks 20:45 uur werd een verdachte gearresteerd na een vermeende poging tot inbraak bij het Waterschap Vallei en Veluwe aan de Ottelaarseweg in Barneveld.

Een grootschalige zoektocht, met de hulp van een helikopter en diverse politie-eenheden, werd georganiseerd om de verdachte te vinden. Dankzij een snelle en gecoördineerde inzet slaagde de politie erin om de verdachte aan te houden.

Medewerkers van het Waterschap ontdekten een man in een auto op het terrein, maar deze sloeg op de vlucht, waarna de zoektocht begon. Er is geen buit gemaakt en er is geen schade aan het Waterschap gemeld. Het Waterschap heeft aangifte gedaan.

Foto’s: Persbureau Heitink