Man (49) uit auto geslingerd na ernstig ongeval op snelweg

Man (49) uit auto geslingerd na ernstig ongeval op snelweg

Geplaatst op 18 december 2023, om 12:40 uur

STEENBERGEN – Een 49-jarige man uit België raakte maandagochtend zwaargewond bij een verkeersongeval op de A4 bij Steenbergen in de richting van België. Vier auto’s botsten hier door een nog onbekende oorzaak tegen elkaar. Twee andere bestuurders raakten ook gewond en zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Het verkeersongeval gebeurde rond 05.15 uur. Vier auto’s die over de A4 richting België reden kwamen met elkaar in aanraking. Vanwege de aanrijding werd een 49-jarige bestuurder uit België uit de auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Twee andere bestuurders, een 68-jarige man uit Alphen aan den Rijn en een 19-jarige man uit Waddinxveen zijn eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De vierde bestuurder, een 43-jarige vrouw uit Steenbergen, kwam met de schrik vrij.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht. Voor dit onderzoek is al geruime tijd een deel van de snelweg afgesloten.