Lichaam aangetroffen bij bakkerij

Lichaam aangetroffen bij bakkerij

Geplaatst op 18 december 2023, om 15:59 uur

LELYSTAD – Bij Brood- en Banketbakkerij Prins in Lelystad is een lichaam gevonden. De identiteit van de overleden persoon is nog niet bekendgemaakt door de politie. Het gebied rondom de bakkerij aan de Havenweg is momenteel afgezet en de recherche is bezig met een onderzoek zowel binnen als buiten het pand.

Er is een aanzienlijke politieaanwezigheid op het bedrijventerrein Noordersluis, inclusief meerdere agenten en voertuigen. Onder de aanwezigen zijn personen in witte beschermende pakken, uitgerust met mondkapjes, haarnetjes en handschoenen.

Volgens een politiewoordvoerder is het lichaam buiten het gebouw van de bakkerij aangetroffen. Er wordt ook onderzoek gedaan naar een auto die bij de locatie geparkeerd staat.

Dit incident volgt drie weken na de vermissing van Olaf Roelofsen, die voor het laatst gezien werd bij deze bakkerij na een nachtdienst. De politie heeft nog niet bevestigd of er een verband is tussen deze vondst en de vermissing van Roelofsen.