Dode man bij het water blijkt te zijn vermoord

Dode man bij het water blijkt te zijn vermoord

Geplaatst op 18 december 2023, om 19:07 uur

NEDERHEMERT – De recente vondst van een overleden persoon in de uiterwaarden nabij het Heusdensch Kanaal is door de politie bevestigd als een misdrijf. Deze ontdekking werd afgelopen zaterdag gedaan, en de politie heeft dit nieuws maandag bekendgemaakt.

De identiteit van de betrokken persoon is momenteel nog onbekend. Het lijkt erop dat het lichaam al enige tijd in het water heeft gelegen. De politie heeft foto’s van de kleding van de persoon gepubliceerd in de hoop meer te weten te komen over diens identiteit.

Kenmerken De persoon is ongeveer 1,60 meter lang, heeft kort haar en is vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar oud. Opvallend is het slechte gebit met diverse rotte tanden. De kleding bestond uit een grijs T-shirt met een borstzakje, twee zwarte zwangerschapsleggings over elkaar heen, zwarte kuitwarmers en zwarte leren sneakers met een witte zool van het merk Puma.

De politie is actief op zoek naar meer informatie en probeert te achterhalen wat de oorzaak van het overlijden. Als u informatie heeft, kunt u dat bij de politie melden.