UPDATE: Zoektocht naar vermiste Thomas (25) levert niets op

UPDATE: Zoektocht naar vermiste Thomas (25) levert niets op

Geplaatst op 17 december 2023, om 15:26 uur

GRONINGEN – De politie en inwoners van Groningen hebben gezocht naar de 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die sinds de nacht van vrijdag op zaterdag wordt vermist. Tot nu toe heeft de zoektocht niets opgeleverd, en vanwege de invallende duisternis is deze voorlopig gestaakt. Maandagochtend zal de situatie worden geëvalueerd en besloten worden of er verder gezocht wordt.

De man vertrok in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 00:30 uur vanaf de Kattenhage in Groningen en ging mogelijk in de richting van de Turfsingel en de Eerste Hunzestraat. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. De politie maakt zich ernstig zorgen over zijn welzijn, vooral omdat hij vermoedelijk zonder jas is vertrokken.

Bewoners langs de mogelijke route die de man heeft afgelegd, worden verzocht om beelden van dashcams of cameradeurbellen terug te kijken tot middernacht in de nacht van vrijdag op zaterdag. Als ze de vermiste persoon op beeld zien, wordt hen gevraagd contact op te nemen met de politie.

LEES OOK: Thomas van Zeewijk (25) uit Groningen vermist

Foto’s: Venema Media