Automobilist zwaargewond na botsing met andere auto

Automobilist zwaargewond na botsing met andere auto

Geplaatst op 17 december 2023, om 07:48 uur

VELDDRIEL – Op de Provincialeweg N831 bij Velddriel heeft zaterdagavond rond de klok van 23:45u een ernstig ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising met de Kapelstraat.

Een auto die vanuit de Kapelsstraat kwam, kwam door onbekende oorzaak in botsing met een auto die over de Provincialeweg reed en vanuit de richting van de A2 kwam. Na het ongeval lag de weg bezaaid met brokstukken. De weg werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Een van de bestuurders van een voertuigen raakte bij het ongeval zwaar gewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht. De andere bestuurder raakte lichtgewond. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Bart Meesters