Automobilist in gestolen auto vlucht na veroorzaken aanrijding bij McDonalds

Automobilist in gestolen auto vlucht na veroorzaken aanrijding bij McDonalds

Geplaatst op 17 december 2023, om 08:10 uur

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Zaterdagavond rond 19.35 uur hebben twee mannen in een gestolen Volvo een aanrijding veroorzaakt op het parkeerterrein van de McDonalds aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. Ze sloegen kort daarna op de vlucht en lieten de auto achter op de Schinkelse Baan in Capelle aan den IJssel.

De bestuurder reed als een gek over het parkeerterrein aldus getuigen, toen ramde hij een prullenbak. Reed vervolgens weer naar achteren en bij het opnieuw wegrijden ramde hij een auto waar op dat moment een vrouw bezig was haar kind in de kinderstoel te plaatsen. Zij werd geraakt door de openstaande deur, maar liep gelukkig geen letsel op. De bestuurder sloeg vervolgens met de auto op de vlucht.

De auto werd uiteindelijk teruggevonden aan de andere kant van het spoor op de Schinkelse baan. De twee inzittenden waren op dat moment al verdwenen. De politie heeft de auto laten wegtakelen om sporenonderzoek op onder andere DNA uit te voeren. De auto zelf stond als gestolen geregistreerd, dit bevestigd ook een woordvoerster van de politie.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Ook de beelden van de camera’s van de McDonalds zullen worden bekeken. Mochten ze nog een lekker broodje hebben gehaald, dan zijn ze vast herkenbaar in beeld gekomen.

Foto’s: Nieuws op Beeld