Auto vliegt in brand tijdens rijden op snelweg

Auto vliegt in brand tijdens rijden op snelweg

Geplaatst op 17 december 2023, om 21:29 uur

NIJMEGEN – Op zondag om 18:25 uur werd er een autobrand gemeld op de A15 richting Nijmegen, tussen de afslag Tiel-West en Tiel.

Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen hoog en ging de brand gepaard met veel rook en knallen. De bestuurder verklaarde dat er tijdens het rijden rook in het voertuig verscheen. Hij opende zijn raam en kort daarna braken er vlammen uit. Gelukkig slaagde hij erin om zijn voertuig op de vluchtstrook te stoppen en veilig te verlaten. De brandweer gebruikte veel schuim om de brand in het voertuig te blussen.

De A15 werd tijdelijk volledig afgesloten vanwege de bluswerkzaamheden.

Foto: Marco van Deick/Persbureau Heitink