Onderzoek naar mogelijke schietpartij bij flat, meerdere knallen gehoord

Onderzoek naar mogelijke schietpartij bij flat, meerdere knallen gehoord

Geplaatst op 15 december 2023, om 21:17 uur

ROOSENDAAL – Op vrijdagavond is de politie een onderzoek gestart naar een mogelijk schietincident op de parkeerplaats van de Tollensflat in Roosendaal.

Even na 19:00 uur kwam er een melding binnen van een mogelijke schietpartij, waarbij meerdere knallen werden gehoord. Toen de politie ter plaatse arriveerde, waren er geen mogelijke betrokkenen meer aanwezig. Er werd echter versplinterd autoglas op de parkeerplaats aangetroffen, evenals een auto die vermoedelijk beschadigd was door een aanrijding.

De politie heeft de locatie als plaats delict gemarkeerd en is begonnen met een onderzoek. Met behulp van een politiehond hebben ze het terrein doorzocht op zoek naar mogelijke sporen. Volgens bewoners van de flat komt er regelmatig drugshandel voor op het parkeerterrein.

Foto: Ter illustratie


https://x.com/POL_BoZ_Rdaal/status/1735732032406167947?s=20