Verkeersopstopping op A58 tussen Oirschot en Moergestel na vrachtwagenbotsing

Verkeersopstopping op A58 tussen Oirschot en Moergestel na vrachtwagenbotsing

Geplaatst op 14 december 2023, om 13:41 uur

MOERGESTEL – Vanwege een botsing tussen twee vrachtwagens is er sinds donderdagmiddag 12.30 uur verkeersopstopping op de A58 tussen Oirschot en knooppunt De Baars. De rechterrijstrook is momenteel afgesloten, zoals gemeld door de VID.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van het knooppunt. De vertraging bedraagt momenteel ruim drie kwartier en blijft toenemen. De VID adviseert automobilisten om een alternatieve route te nemen via Den Bosch via de A2 en A65. Het is op dit moment niet bekend of er bij het ongeval sprake is van gewonden.

Een van de vrachtwagens heeft aanzienlijke schade opgelopen.

Foto’s: Toby de Kort