Twee verdachten melden zichzelf na dodelijke steekpartij

Twee verdachten melden zichzelf na dodelijke steekpartij

Geplaatst op 14 december 2023, om 12:40 uur

NIJMEGEN – Op woensdagavond rond 21.00 uur zijn een 21-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Nijmegen aangehouden in verband met hun betrokkenheid bij de fatale vechtpartij aan de Couwenbergstraat. De twee hebben zichzelf bij de politie gemeld en zijn vervolgens gearresteerd.

Er wordt nog gezocht naar de man die op de foto staat afgebeeld. De recherche doet een oproep aan getuigen om zich te melden.

Op zondagavond 10 december heeft zich een vechtpartij voorgedaan aan de Couwenbergstraat, waarbij twee groepen betrokken waren en een 38-jarige man fataal werd neergestoken. De nog gezochte persoon, afgebeeld op de foto, wordt opgeroepen zich te identificeren of informatie over zijn verblijfplaats te verstrekken als men daarvan op de hoogte is.