Dode vrouw op strand niet door misdrijf overleden

Dode vrouw op strand niet door misdrijf overleden

Geplaatst op 14 december 2023, om 11:07 uur

NOORDWIJK – Op het strand bij Noordwijk is donderdagochtend een levenloos lichaam aangetroffen, zoals gemeld door de politie. Woensdagavond werd er al een uitgebreide zoekactie uitgevoerd langs de Noordzeekust.

Woensdagavond werd de politie geïnformeerd over achtergelaten kleding op het strand van Wassenaar, ter hoogte van Wassenaarse Slag. Gedurende vele uren is er met reddingsboten en terreinwagens intensief gezocht naar eventuele personen in nood. Een helikopter heeft het gebied tussen Katwijk en Monster, zowel op het strand als in het water, doorzocht. Deze zoektocht op woensdagavond leverde echter geen resultaten op.

De politie heeft aangekondigd een onderzoek in te stellen naar de identiteit en de oorzaak van overlijden van de aangetroffen persoon.

Foto: Ter Illusie