Vier personen nagekeken na brand bij bedrijf

Vier personen nagekeken na brand bij bedrijf

Geplaatst op 12 december 2023, om 16:35 uur

HAARLEM – De brandweer is dinsdag aan het einde van de ochtend in actie gekomen nadat er brand was uitgebroken bij ABI in de Waarderpolder in Haarlem. Een woordvoerder van de veiligheidsregio laat weten dat er rond kwart voor twaalf brand uitbrak in een machine van het bedrijf aan de Minckelersweg. De brandweer werd gealarmeerd en medewerkers zijn begonnen met blussen.

De medewerkers van het bedrijf moesten het pand verlaten en zijn elders opgevangen. Vier medewerkers van het bedrijf zijn door ambulancepersoneel nagekeken omdat ze last van de rook hadden die ze hebben ingeademd.

De brandweer heeft het pand geventileerd en gecontroleerd.

Foto’s: Michel van Bergen