Overleden man aangetroffen in auto, politie vermoedt misdrijf

Overleden man aangetroffen in auto, politie vermoedt misdrijf

Geplaatst op 12 december 2023, om 12:22 uur

ENSCHEDE – Op dinsdagochtend heeft de politie de Deurningerstraat in Enschede afgesloten vanwege de ontdekking van een overleden persoon in een auto.

Schermen zijn geplaatst om de auto aan het zicht te onttrekken. De hulpdiensten zijn grootschalig aanwezig. De politie voert momenteel onderzoek uit om de doodsoorzaak en identiteit van de persoon vast te stellen. De politie gaat uit van een misdrijf, waarop ook de recherche ter plaatse is. De forensische opsporing is onderweg. De locatie van de ontdekking bevindt zich aan een drukke weg die naar het centrum van de stad leidt, met veel verkeer.

De afsluiting van de hulpdiensten heeft gevolgen voor het verkeer richting het centrum van Enschede, wat tot verstoringen heeft geleid. Het verkeer wordt omgeleid. De afsluiting bevindt zich op de Deurningerstraat ter hoogte van de Kottendijk en het Menkopad, waar een rode auto geparkeerd staat met een overleden persoon erin.