Dit zijn de verdachten van dodelijk steekpartij

Dit zijn de verdachten van dodelijk steekpartij

Geplaatst op 12 december 2023, om 18:57 uur

NIJMEGEN – Dinsdagavond worden in het Tv programma Opsporing Verzocht beelden getoond van de twee mannen en de vrouw die betrokken waren bij de vechtpartij met dodelijke afloop aan de Couwenbergstraat in Nijmegen.

Opsporing Verzocht maakt de beelden openbaar van de drie personen die betrokken waren bij de vechtpartij van afgelopen zondagavond. Bij de Couwenbergstraat vond een vechtpartij plaats waarbij een 38-jarige man werd neergestoken. Hij overleed later aan zijn verwondingen. Het onderzoeksteam hoopt dat zoveel mogelijk mensen de beelden bekijken.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO 2 om 20:30 uur en herhaald op woensdag om 11:15 uur. Als je nu al informatie met de politie wilt delen, kun je bellen naar 0800-6070. Als je liever anoniem blijft, bel dan 0800-7000.

Foto’s: Persbureau Heitink