Minderjarige neergestoken door leeftijdsgenoten bij metrostation

Minderjarige neergestoken door leeftijdsgenoten bij metrostation

Geplaatst op 7 december 2023, om 19:54 uur

AMSTERDAM – Een minderjarige jongen is aan het einde van de middag neergestoken door een groep leeftijdsgenoten naast het metrostation op de Reigersbosdreef in Amsterdam Zuidoost. De jongen is met een steekwond in zijn onderlichaam naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident vond plaats rond 16.50 uur bij het station. Een woordvoerder van de politie meldt aan NH Nieuws dat gaat het om een groep van vijf tot acht jongeren, die na het incident zijn gevlucht. Op de plaats delict wordt momenteel onderzoek verricht, waarbij de politie sporen heeft verzameld.

De politie roept getuigen op die het incident hebben waargenomen of de groep jongeren hebben zien wegrennen om zich te melden. Tevens worden omwonenden met een videodeurbel of dashcam verzocht eventuele beelden te delen ter ondersteuning van het onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen