Gewonde na aanrijding tussen twee voertuigen, hondje komt met schrik vrij

Gewonde na aanrijding tussen twee voertuigen, hondje komt met schrik vrij

Geplaatst op 7 december 2023, om 16:12 uur

WAALWIJK – Op de kruising van de Burg Verwielstraat en de Floris V Laan in Waalwijk heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij een persoon gewond is geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Bij het ongeval was ook een hondje betrokken, dat door een omstander is opgevangen. Het dier bleek ongedeerd, maar wel geschrokken te zijn. Beide betrokken voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen. Eén rijbaan was tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend, maar volgens een ooggetuige die het heeft waargenomen, leek het erop dat het voertuig zich met aanzienlijke snelheid verplaatste.

Foto’s: Erik Haverhals