Fietser ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen

Fietser ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 7 december 2023, om 16:56 uur

TILBURG – Op de Asteriastraat in Tilburg is donderdagmiddag een man op een fiets aangereden door een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde op de overgang van het fietspad naar de rijbaan, waar het fietspad eindigt. De fietser kwam door de klap meters verder op de grond terecht. Het slachtoffer raakte ernstig gewond en kreeg eerste hulp van een traumahelikopter voordat hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval, en medewerkers van de gemeente zijn ingeschakeld om het verkeer te regelen op het industrieterrein Vossenberg. Op de weg zijn opvallende remmingssporen van de vrachtwagen te zien.

Foto’s: Toby de Kort