Man door arrestatieteam aangehouden in drugslab

Man door arrestatieteam aangehouden in drugslab

Geplaatst op 1 december 2023, om 07:09 uur

SCHIEDAM – In Schiedam is donderdagavond een man gearresteerd na het waarnemen van een chemische geur bij een huis aan het Fultonplantsoen. De man, die de deur opende na aangebeld te zijn, werd onmiddellijk aangehouden.

Een tweede man weigerde vrijwillig naar buiten te komen. Vanwege het vermoeden dat er een drugslaboratorium in de woning aanwezig was, werd het arrestatieteam van de DSI opgeroepen. Dit team, uitgerust met beschermende kleding, betrad uiteindelijk de woning en arresteerde de tweede man. Beide mannen zijn meegenomen naar het politiebureau.

Er wordt verder onderzoek gedaan naar het vermeende drugslab, waarna het ontmanteld zal worden.

Foto’s: JB Media