Werkend drugslab ontdekt: vier arrestaties

Werkend drugslab ontdekt: vier arrestaties

Geplaatst op 30 november 2023, om 11:59 uur

HULTEN – In een schuur bij een huis aan de Broekdijk in Hulten heeft de politie een werkend drugslaboratorium ontdekt. Vier aanwezigen werden direct bij de inval, die plaatsvond op donderdagochtend om 09:15, gearresteerd als onderdeel van een lopend onderzoek.

De verdachten, die op dat moment in de schuur werkzaam waren, zijn geboeid en naar buiten gebracht waar ze op stoelen zijn gezet. Hun handen en benen waren omwikkeld, een standaardprocedure bij risicovolle arrestaties, om te voorkomen dat ze in aanraking komen met gevaarlijke stoffen. Om de identiteit van het arrestatieteam te beschermen, kregen de verdachten ook blinddoeken op. Ze werden ingepakt in dekens tegen de kou.

Het is nog onbekend welke drugs er werden geproduceerd. Forensische Opsporing is ingeschakeld om ter plaatse onderzoek te doen.

Foto’s: Persbureau Heitink