Drie huizen onbewoonbaar na brand, brandweer redt huisdieren

Drie huizen onbewoonbaar na brand, brandweer redt huisdieren

Geplaatst op 30 november 2023, om 07:51 uur

SPIJKENISSE – Bij een zolderbrand is een woning aan de Salamanderveen zwaar beschadigd geraakt. Ook de 1e verdieping heeft brand gewoed. De brandweer had moeite om de brand uit te krijgen, er bleef door onbekende oorzaak rook uit de woning komen.

In de woning werden meerdere terraria aangetroffen met slangen en een hagedis. Ook zijn twee katten en twee honden uit de woning gehaald. Er zijn drie dierenambulances ter plaatse geweest die de dieren meenamen naar een opvang. De woning is onbewoonbaar. Twee bewoners zijn vanwege rook inhalatie naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook twee naastgelegen woningen raakten door de brand onbewoonbaar.

Foto’s: JB Media